perjantai 3. joulukuuta 2010

Tildailua


Tällaisen kortin tein siskolle syntymäpäivälahjan kanssa. Kun tosiaan tehtiin siskon kanssa joulukalenterit toisillemme, laitoin tämän 10.12 luukkuun ja isomman lahjan mukaan. Toivottavasti tykkää. :) Toisaalta olisi voinut vaikka nuo siivet jättää kokonaan pois, olisi ehkä ollut parempi. Mutta hyvä se on noinkin.


Tällaista myös tein, eli tulitikkuaskeihin suunnittelin tildamaista kuvaa. Tuossa on jo ensimmäinen valmiina, mutta siihen loppuikin sitten tulitikkuaskit. Kävin kuitenkin ostamassa lisää askeja, joten taas pääsee koristelemaan. Nyt on ihan liian monta rautaa tulessa, kun koko ajan tulee uusia ideoita ja tekemisiä. eikä se aika tosiaan riitä kaikkeen. Ainakaan kerralla. Pitäisi pikkuhiljaa tehdä, mutta miten se onnistuu?


Tuolla olisi ihana arvonta, käykääpäs osallistumassa. Ja aivan ihana on blogikin, lukekaapas. ;)

Laitan sitten päivällä kuvia noista kalenterin sisällöistä, mutta nyt olen yötöissä ja olin nämäkin kuvat jo aikasemmin lisäillyt tänne. :D Niiden kuvien ottamiseen todella tarvii sen päivänvalon, jos haluaa hyviä kuvia.
Mutta minä jatkan töitä, päivästä taas lisää. :) Koko ajan meinaa tulla huomenna, mutta tänään on jo 3.päivä, vaikka menenkin parin tunnin päästä nukkumaan. Samaa päivää se siltikin on.. :)

1 kommentti: