torstai 9. joulukuuta 2010


Tässä heti useampi luukku, lankakerä oli luukussa 7. Siittä suunnittelin tekeväni avokille lapaset. Kun hältä ei löydy hanskoja ollenkaan, niin saisi edes jotkut käsiä lämmittämään.
Luukusta 8 löytyi tuo ihana lumihiutale-nauha. Rakastan lumihiutaleita ja tuo nauha oli todella nätti. Se löytyy roikkumasta eteisen peilistä.
Yhdeksännestä luukusta löytyi dermosilin veriappelsiini-vartalogeeli. Ihanan tuoksuista.

Huomenna olisi tarkoitus leipoa piparkakkuja ja joulutorttuja, gluteenittomina kun tosiaan keliaakikko olen. Saa nähdä mitä niistäkin tulee. Ensimmäistä kertaa teen gluteenittomia jouluherkkuja, koska vuoden alussa keliakia minulla todettiin.
Mutta huomenna siitä operaatiosta lisää.

6 kommenttia:

 1. Kivoja joulukalenterijuttuja ja erittäin ihania tilda-ompeluksia tuossa aikaisemmin!

  Ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. Kerro ihmeessä kuinka piparit onnistuivat. Äidillänikin on gluteeniton ruokavalio ja voisin ehkä yrittää yllättää hänet joskus muullakin kuin ostokekseillä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Ihastuttavasta Jouluvaihtopaketista! Ylellinen, kaunis, sydämellinen muistaminen. Kännykkäni sai Jouluasun, Puoliso herkuttelee marmeladeilla, kortti on niin huolellista työtä! Pikku pussi saa vielä olla kiinni...

  VastaaPoista
 4. Piparit meni pipariks.. :D
  Jospa sitä ensi viikolla yrittäis uudelleen. Tuli liikaa jauhoja.

  VastaaPoista
 5. Ole hyvä vain Ruiskaunokki. :) Mukavaa, että tykkäsit paketista.

  VastaaPoista
 6. Minäki tein poikakaverille mustasta langasta lapaset, tänään sain vihdoin pääteltyä. Alotin tekemisen... huhtikuussa :D Ei ihan vuotta menny kuitenkaan. Onneksi oli pari vuotta sitten tekemät alkutalveksi käytössä :)

  VastaaPoista