perjantai 3. joulukuuta 2010

Tänään heräsin kolmelta, joten sinne meni sekin päivänvalo.. Otin kuitenkin kuvat, ne saattaa vähän oranssit olla, mutta muuten pitäisi laittaa vielä useamman päivän luukuista kuvaa, jos ei tänään nyt sitten pistä.


Tällaisen ihanan kirjan sain siskoltani ensimmäisestä luukusta. Sovittiin siskon kans, että jos kotoa löytyy jotain sellaista mitä ei itse tarvi ja tietää, että toinen siitä tykkää, voi sen laittaa toiselle pakettiin. :) Tuo Ompele Kirjo Koristele -kirja oli aivan ihana, varmasti jotain ideoita siitä löytyy.
Viilan sain luukusta kaksi ja se kyllä tuli tarpeeseen. Olen siskollani aina viilan hommaamisesta puhunut, mutta aina se on jäänyt. Nyt minullakin on oma. :)
Kolmannesta luukusta paljastui kynsilakka. Käytän kynsilakkoja todella paljon ja koristelen myös kynsiäni eri tavoin. Nyt minulla on tuollainen "normaali" sävy, jota voi käyttää ihan milloin vain.


Päivin lähettämästä paketista löytyi neljä mini tuplaa. Ehdin kaksi niistä jo syödä, piti jättää nuo kaksi kuvausrekvisiitaksi. Mutta kohta ne on taas paremmissa suissa. (minun tällä kertaa)


Tuollaisen ihanuuden löysin kodin terrasta. Vielä se ei kätke sisäänsä mitään, mutta jospas sitä kaupasta jotain saisi tuotua ja piilotettua tontun vahdittavaksi.

Minun toisesta amarylliksesta alkaa vihdoin näkyä kasvua. IHANAA!! Luulin, että ne on ihan kuolleet, eikä meinaakkaan kasvaa mihinkään suuntaan. Onneksi ne kasvaa, ehtiiköhän ne jouluksi vielä..?

Tuolla ihanaa arvontaa, käykääpäs katsastamassa. Myöskin ihania postauksia ja kokonaisuudessaan suussa sulava blogi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti