perjantai 17. joulukuuta 2010

jouluiset vaihdot ja luukut 16. ja 17.Eilen 16.päivä luukusta tuli ihanaistakin ihanampi hiusvaha.. Rakastan tuota vahaa. Se oli siskoni, mutta hän ei ollut ikinä sitä käyttänyt. Yhtenä iltana, kun oltiin tanssimaan lähdössä, oli muotovaahto loppunut ja mietittiin, millä saataisiin mun hiukset kuosiin. No tuon vahan siskoni oli saanut lahjaksi joskus korissa, jossa muitakin hiustuotteita oli. Sitä kokeiltiin ja se oli aivan ihanaa. Sisko ei itse sitä ole käyttänyt sen jälkeen, joten sain sen sitten omaksi.<3
Tänään luukusta ilmestyi sitten pähkinäsuklaata. Voivoi.. Se on niiiiin hyvää. :)

Osallistuin jälleen Jouluista iloa -blogin järjestämään jouluvaihtoon ja tällaisia ihanuuksia löytyi paketista. En tiedä olisiko paketin saanut jo avata vai olisiko pitänyt odottaa aattoon. Minä en nimittäin jaksanut odottaa. :)
Tällaisia sieltä sitten putkahti.<3


Sain tuollaisia ihania lumiukko-karkkivuokia, tuollaisen keksien suklaistamiseen tarkoitetun muotin ja geishaa. Harmi, etten tuota geishaa itse voi syödä, vaikka geishoista todella paljon tykkään. Geishat nimittäin sisältävät vehnäjauhoja. :/ Avokki saa sen, on tyytyväinen. ;)
Myös ihanan kortin sain. Kiitokset Migulle.<3


Tilda foorumilla päätimme niineksen kanssa pitää oman jouluisen vaihdon, kun muut olivat joulukalenterit vaihtaneet ja niiden sisältöjä esittelivät. Oli ihanaa vaihtaa lahjoja kanssasi Niines!!
Sain ihanan enkelitötterön, jonka sisällä oli enkelipatukoita. Jostakin kumman syystä ne on hävinnyt. :D Tai on siellä vielä muutama, mutta niitä ei näy. (niin niin. ;D ) Sain niinekseltä myös tämän alla olevan paketin ja olen hyvin vihainen tästä, koska mistään tällaisesta ei sovittu mitään!!

Sisällön esittelen vasta aaton jälkeen, koska kortissa luki, ettei pakettia saa avata, kun vasta jouluna. Odotan innolla, mitä sieltä ilmestyy.<3 Kiitos myös tästä!!<3 :)

2 kommenttia:

  1. Ei saa on vihainen joulunalla.. ei varsinkaan minulle.. :)

    t.Niines

    VastaaPoista
  2. Eipä tietenkään. :) Kiitokset vielä kerran lahjasta!!<3 Kun pääsen töistä, saan avata tuon paketin.

    VastaaPoista