sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Tänään oli jotenki joulumieli ihan hukassa ja en oo oikeen mitään jaksanu touhuta tai tehdä.. Kaikki asiat painaa päälle ja mikään ei oikein luonnistu niin ku pitäis. Ulkona tuuli tosi kovasti ja sato vettä välillä, eli ei mikään maailman ihanin ilma. Alkupäivästä oli tosi mahtava fiilis, ku paisto aurinko, mutta yhtäkkiä kaikki meni perseelleen. En ees tiiä mistä johtu ja miten se kaikki yhtäkkiä niin lopahutti mun tunnelman.. Ilta oli kuitenki pelastettu sen jälkeen, kun sain mukillisen lämmintä glögiä ja aloin lukemaan joulublogeja. Ajattelin vielä vähän aikaa ristipistoa väkertää, jospa tunnelmat paranis vielä lisää.
Asiaa ei kyllä yhtään auta se, että avokki kahtoo tuossa vieressä jotain huligaanileffaa, joka on aivan kauhea..

Pitääpä tilata tänään vielä Kotivinkin joululehdet, ku sain postissa sen lerpakkeen, että saan lehdet hintaan 9,90e. Tarjous onneks voimassa vielä 18.10 asti. Pitää vain soittaa heti huomenna, että osote vaihtuu marraskuun alusta lähtien.

Mutta nyt ristipiston pariin. Jospa saisin pupun tänään tehtyä valmiiks siitä kuvasta. :)

2 kommenttia:

  1. Heips! lueskelin tätä sun blogia ja lisäilen omaani :)
    Eiköhän se joulufiilis lisäänny, ku alkaa kaupoissa olemaan enempiki joulua ja lehtien joulunumerot ilmestyy, itekki oottelen Kotivinkkiä tänne :)
    Onneksi sentään glögiä ja piparitaikinaa saa jo! :D

    VastaaPoista
  2. glögiä on tullu ostettua, mutta pipareiden ja torttujen kans tulee ongelmia, kun alkuvuodesta todettiin keliakia. Tottakai pipareita saa valmiina gluteenittomia, mutta ei ne oo niin hyviä, ku aidot. Pitääpä rueta tutkailemaan ja testailemaan erilaisia ohjeita. :)

    VastaaPoista