perjantai 1. lokakuuta 2010

ristipistotyöt

Viime vuonna työkaveri sai innostettua tekemään ristipistotöitä ja teinki aina yövuoroissa niitä, ku pysty. Sitte se jäi syksyks ja kevääks ja taas alotin, ku yövuorot alko. Nyt tilasin Ateljé Margarethasta muutaman jouluaiheisen työn. Ihanan Vapaamatkustaja -kaitaliinan ja joulusetin, jossa oli kolme kirjottavaa sukkaa joista sain jo ekan kirjottua.


Tuota kaitaliinaa alotan tekeen tänään, ku meen yövuoroon. Siellä ehdin jonku verran sitä alottaa ja tehäkkin. Tässä on öitä viis putkeen, joten aika paljo ehdin tehä. Nyt alotin tekemään tuota lumiukkoa ja sain äsken valmiiks tuon tontun/pukin.


Toisaalta olis hauska tehä näitä useampiki ja laittaa joulukortin kans ihmisille. Ostais vain lankaa ja tuota kangasta ja tekis niitä sitte korttien kans. Ihastuin Nomppiksen ideaan siitä, että joulukortti olis vain yksinkertanen läpyskä ja mukana laittais jotain, joka jäis muistoks, eikä vain sitä normaalia kaupasta ostettua joulukorttia. Tässä olis yks kiva idea joulukorttien kans, mutta en tiiä ehdinkö tekeen niin paljo niitä, ku tarvis. Tai sitte teen vain tärkeimmille tuollaset ja lopuille vain kortti. Tai sellaset, joille annan kunnon joululahjan, en tollasia tekis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti