lauantai 9. lokakuuta 2010

joulu kaupoissa..


Kyllä, tänään näin ensimmäistä kertaa joulutavaroita kaupassa. Nimittäin Halpa-hallissa oli myynnissä jo jouluvaloja, tonttuja, kuusenkoristeita, paketointipaperia ja kaikkea mahdollista jouluista. Piti oikein kattoa muutaman kerran mitä kaikkea siellä jo oli. Kärkkäisellä käytiin sikapäivillä ja toivoisin niin joululahjaks Mauri Kunnaksen joulupuuro-setin, jossa on puurokulho kansineen ja kauha. En vain oo vielä raaskinu ostaa sitä. Ostaisin samalla myös sellasia puurokippoja neljä/kuusi, jotta niistä sitte sais syyä sitä joulupuuroa. Tuossa kuvaa koko Mauri Kunnaksen joulusetistä jonka haluaisin. :)
Mullahan tosiaan on Mauri Kunnaksen sellanen peltipurkki pipareille, jonka ostin viime vuonna. Se on niiin ihana. Mulla on myös kaks mukia, jossa kuvaa hiihtoretkestä.

Päätin, etten tee mitään ylimäärästä jouluun liittyen täällä kämpässä, koska sitten kaikki ostokset ja tekoset pitäis raahata mukana uuteen kämppään. Eli touhuilen vain noiden ristipistotöiden kans, jos en sitte jotain yli-ihanaa löydä kaupasta. Siinä onki tilanne, missä oon tuon pukin kans, eli toinen jo kaitaliinassa valmis, paitsi etten tiiä haluanko enää kaitaliinaa vai teenkö kalenteria mulle ja siskolle noista. Mitä mieltä ootte? :)


Pientä tunnelmointia täällä suklaan ja glögin kanssa. Kynttilät ja tuo valo täällä vain loistaa, ihanan tunnelmallista. :)

4 kommenttia:

 1. Minä ainakin haluaisin tuosta kaitaliinan, jos saisin päättää :) Ihanan näköinen "vanhanajan" pukki. Itse en osaa mitään käsitöitä :/

  VastaaPoista
 2. Tuo ristipiston tekeminen on kyllä todella helppoa, sen osaa melkeinpä kuka vain. Kannattaa kokeilla! ;)
  Taidanpa tosiaan tehdä kaitaliinan, vois sopia hyvin olohuoneen pöydälle tai sitten ruokapöydälle, jonkun punaisen liinan kanssa vaikka. :)

  VastaaPoista
 3. Mistä oot saanu ton ihanan viimeisen kuvan kynttilälasimaljan (joo en nyt saa päähäni sopivaa sana)? :)

  VastaaPoista
 4. juu eli tuo on Partyliteä ja sain sen lahjaks sukulaisilta. :)
  Eipä sillä oikein mitään oikeaa nimeä ees ookkaan. Hurrigane se on ihan oikelta nimeltään.

  VastaaPoista