tiistai 23. lokakuuta 2012

Rakas joulupukki...

Tänä  vuonna toivoisin joululahjaksi:

kuva täältä


Fazerin uusi Muumi-suklaakonvehtirasia. Jokaisen muumifanin must have -joulusuklaa. Vähän vain petyin, kun suklaat oli samat, kuin fazerin tavallisessa konvehtirasiassa. Miksei ollut muumien muotoisia 
konvehteja!?! :D

kuva täältä
kuva täältä

Kausimuki 2012: Muumimetsä ja myös pienet kuusenkoristemuumimukit.

kuva täältä

Niiskuneiti pieni jalallinen tarjotin.

kuva täältä

Muumimamma piirakkavuoka.

kuva täältä
 Valitettavasti minulta puuttuu myös tämä Stockmannin Juhlavuoden muumimuki. En hölmö tilannut sitä netistä silloin, kun sen ensimmäisen kerran näin. Sen jälkeen ne olivatkin loppuunmyyty ja nyt tuosta mukista pitäisi huuto.netissä maksaa hurjia hintoja. No toivottavasti joulupukki tuo tämän mukin minulle.

Kylläpäs tuli muumimaiset joululahjatoiveet tänä vuonna. Muuten en edes tiedä, mitä haluaisin joululahjaksi. Nuo ovat asioita, jotka minulta puuttuu ja haluaisinkin ne itselleni. Jos en joululahjaksi saa niin varmasti ostan ne itse itselleni. :)

2 kommenttia:

 1. Saako esittää postaustoiveen??

  Sinun joulu! Muistoja, perinteitä, aaton kulku, lemppariasiat jne. Voi olla myös useassa postauksessa aiheittain, kuvat ois myös kivoja (omat erityisesti) ja lapsuuden joulu oli tällainen!! voi sentään, höperöidyin jo. Paljon tekstiä, niitä kuvia ja voi jakaa useaan postaukseen jos siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai aina saa esittää postaustoiveita. :) Tuossa onkin tosi hyvin ideaa, mitä voisi kirjoitella. En ookkaan ikinä kirjottanu näistä aiheista. Kiitos höperöitymisestä! ;) Pitääpäs oikein miettiä, miten aiheet jakaisi ja etsiä kuvia eri jouluista ja skannata koneelle. :)

   Poista