sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Joulukirjoja

Ihanaa, kun joulu alkaa lähestymään ja pikkuhiljaa alkaa jouluiset ajatukset ja askartelut pyörimään mielessä. Etsinkin tänään kaappien kätköistä minun joulukirjani ja päätin laittaa niistä pienen päivitetyn postauksen tänne.


Mauri Kunnas, Joulutarinat
Kolme Mauri Kunnaksen klassista joulutarinaa: Joulupukki, Kaksitoista lahjaa Joulupukille ja Joulupukki ja noitarumpu.

Tähtien kimallus
Helppoja askartelu- ja leivontaohjeita koko perheelle.

Joulun kuvia
Kirja sisältää paljon erilaista tietoa joulusta, ohjeita, sisustusvinkkejä ym. Ihania jouluisia runoja ja laulujen sanoja.


Joulukuun päiviä

Joulukalentereita, koristeita, helppoja herkkulahjoja, tunnelmallisia kattauksia ja jouluruokaa moneen makuun. Kirja lupaa helpotusta viime hetken joulukiireisiin.

Syysunelmia ja joulun odotusta
Kirjassa valmistaudutaan jouluun jo syksyllä, keräilemällä syksyisiä koristeita luonnosta joulun askarteluja varten. Paljon askartelu, leipomis ja ruuanlaitto-ohjeita. Perinteisen joulun askarteluja ja puuhia.

Kaarnasydän ja sammalkranssi
Minun eniten plärätty joulukirjani. (kuvasta huomaa, että on merkattu paljon sivuja) Paljon helppoja ihania ohjeita, jouluherkkuja, koristeita, paketointivinkkejä ja lahjavinkkejä.


Kaksi joulukirjaa, joihin saa laittaa omia jouluperinteitä ja suunnitelmia. Olen ostanut kirjat jo kaksi vuotta sitten, mutta vieläkään en ole niihin mitään kirjoittanut. Pitääpäs petrata tälle vuodelle.


Tottakai Tildaisat joulukirjani ja -kirjaseni. Paljon ihania Tilda-ompeluksia ja ohjeita. Pitääpäs aloittaa taas askartelut ja ompelukset tulevaan Tilda-joulukalenteriin.

Huomenna voisikin käpertyä vilttiin, juoda glögiä ja nauttia pari piparkakkua ja mikä parasta, lukea jouluisia kirjoja ja lehtiä.

Minkälaisia kirjoja teillä on hyllyssä ja minkä kirjan erityisesti suosittelisitte ostamaan? Olisi pieni kutku ostaa jokin uusi joulukirja tänäkin vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti