perjantai 19. lokakuuta 2012

Koto

Nyt kun olen ollut syyslomalla, on ollut aikaa katsella televisiota ja oikeastaan netistä Katsomosta Kotoa. Koto on viime vuonna televisiosta tullut Anu Harkin luotsaama ohjelma. Kotossa askarrellaan, leivotaan, laitetaan ruokaa, tuunataan, sisustetaan ja muuten vain kotoillaan. Katsoin kaikki jaksot jo viime vuonna. Tänä vuonna ohjelmaa ei tullut televisiosta, eikä tullut toista kautta. Onneksi löysin vanhat jaksot Katsomosta. Katsomon sivuilta kuitenkaan ei Koton sivuja löydy, vaan joutuu mennä tämän linkin kautta ja painaa Katsomo-palkkia. Siten sain kaikki jaksot näkymään.
Kotosta löytyi kaikkia hyviä käytännön vinkkejä joita on aikomus käyttää

Anu Harkilla on myös oma kotisivu, jossa hän ja muitakin kotoilijoita kirjoittelevat vinkkejä ja neuvoja. Kannattaa kurkkia arkistojen kätköjä, sieltä voi löytyä paljon hyviä vinkkejä ja askarteluohjeita. :)

kuva google-kuvahaku

Jokaisesta Koton jaksosta löytyy joitakin hyviä vinkkejä ja nettisivuilta myös löytyy paljon ohjeita, joita ei ohjelmassa kerrota.
Omia suosikkijaksoja ovat:

Jakso 1. Katariina Souri
- Tässä jaksossa tykkään tuosta arjenhallintatornista. Haluaisin itsellenikin sellaisen, mutta nyt ei ole vielä tilaa sellaiselle. Jos sitten, kun muutetaan omaan isompaan asuntoon ja siellä minulla sitten on oma askarteluhuone.

Jakso 10. Elina Viitanen
- Tässä jaksossa tehdään kynttilöitä.

Jakso 11. Manna
- Nuo tossut ovat kyllä todella ihanat ja muutenkin tässä jaksossa tehdään suklaisia herkkuja.

Jakso 12. Hanna-Riikka Siitonen ja Janne Virtanen
- Jakso on niin ihanan jouluinen, siitä ei vain voi olla tykkäämättä.

Suosittelen katsomaan ohjelman. Noiden virallisten jaksojen lisäksi on tullut Huomenta Suomi -ohjelmassa pieniä klippejä, joissa on myös hyviä askarteluvinkkejä ja lisäksi on nettiekstroja, joissa kerrotaan jaksoista poisjääviä reseptejä ja ohjeita.

Kerron ja esittelen myöhemmin, mitä ohjeita olen tuosta ohjelmasta käyttänyt ja mitkä itse totesin käytännöllisiksi ja hyviksi.

Kuva google-kuvahaku

MEINASI UNOHTUA!!

Kotoliving -väeltä on tulossa myös uusi lehti ja odotan sitä kuin kuuta nousevaa! Täältä lisätietoa lehdestä. Lehti julkaistaan 7.11.

kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti