sunnuntai 4. joulukuuta 2011

2. Adventti

Tänään on jo 2. adventti. Ei voisi uskoa, että aika menee näin nopeaa. Vasta oli juhannus ja mietin, että voisikohan jo alkaa joulua suunnittelemaan. Nyt joulu on jo nurkan takana ja tuntuu, ettei ole ehtinyt joulua laittamaan sitten yhtään.

On ihanaa availla adventtiaamuina vaihtareissa saamiaan paketteja.
Saippuafoorumissa järjestetystä vaihdosta sain tällaisia ihanuuksia:


Kaksi saippuaa, toinen Kahvisaippua ja toinen Jouluomenasaippua. Jouluomenasaippuan otin heti käyttöön, koska siinä oli niin ihana jouluinen tuoksu, joten se ei ole enää pitsinauhaan käärittynä. Aivan ihanaa saippuaa käytössä. Lisäksi sain kaakaojauhepussin, suklaapatukan, purkkaa ja kasvonaamion. Pitääpäs joku päivä tehdä tuo kasvonaamio. :) Kiitos Delialle tästä ihanasta paketista!

Pääsin tänään myös avaamaan Tildafoorumilla järjestetyn adventtivaihdon toisen paketin.


Paketista löytyi ihanaa Tildakangasta, kruunu ja todella, todella hyvää suklaata. (Koko paketti on jo tuhottu!) Kiitos Kaisalle paketista ja siitä, että muistit minun keliakiani. :)


Vielä yhden vaihdon paketin esittelen, vaikka näitä on jo tässä paljon tullutkin. Mutta on niin ihanaa, kun saa jo ennen joulua kaikkia ihania joululahjoja. Osallistuin pikkujouluvaihtoon, jonka järjesti Jouluista Iloa-blogi.
Sain paketin Marilta. Kiitos ihanasta paketista!


Pikkujoulusuklaata, kaakaojauhetta, 3D-tarroja, oranssia Florida-lankaa, suklaantuoksuisia kynttilöitä ja kaksi sydäntä. + ihana kortti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti