keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Jouluiset siivoukset..

Tänään oon siivoillu ja järjestelly paikkoja. Huomenna pitäis vielä vähän siivoilla ja järjestellä ja sitte laittaa matot paikoilleen ja pestä ikkunat. Sitten oliski tähän asuntoon aika tulla jouluverhot. Nimittäin täällä ei nyt oo ollu mitään verhoja ja turhaa laittaakkaan muita ku jouluverhot. Saapahan nauttia muutaman viikon kauemmin niistä sitten. :)

Ompeluitakin alottelin tänään ja eilen. Tein kaks tuollasta huopasydäntä ja huomenna olis ehkä tarkotus tehdä lisää. Sen verran sulosia niistä tuli. Tuota kangasta löytyy itseltä vielä punaisena, tummanpunaisena ja mustana. Pitää käydä kattoon oisko siellä askarteluliikkeessä tuota vielä lisää. Ne oli vain sellasia pieniä tilkkuja.


Oltiin yks päivä käymässä miehen tädillä ja se tekee nukkeja, tonttuja ja nyt uusin mitä se on alkanu tekeen on Tilda-nukkeja. Haluaisin ite tehä myös sellasia. Ajattelinki kokeilla, jos jotain saisin aikaseks. Suunnittelin, että tekisin enkelin ja tontun. Mulla on nimittäin Tildan Satumainen Talvi -kirja ja siellä on ohjeet molempiin. Huomenna siis suuntana olis se askarteluliike, josta sitten tuota ihokangasta pitää ostaa ja jotain kivaa kangasta vaatteisiin. :)


Tuollaset ihanat naulakot laitoin eteiseen, ne on ihanan jouluset ja muutenki tosi kivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti