lauantai 6. marraskuuta 2010

joulu tulee vauhdilla..

On "vähän" kirjottamiset jääny, koska oli tosiaan tuo muutto ja siinä meni niin paljon aikaa. Oon nyt todella innoissani tuolla uudessa kämpässä, kun suunnittelen kaikkea mahdollista tuonne kämppään jo vaikka edellisetkään tavarat ei oo paikoillaan. :)
Asuntoon on tehty juuri keittiöremontti ja keittiö on aivan ihanan näköinen. Ostettiin myös uusia kalusteita tuonne asuntoon ja odotan jo, että saadaan tavarat paikoilleen ja pääsen kunnolla sisustamaan. Otan sitten kuvia, kun on siistimpää.
Jouluverhot ajattelin suoraan pistää, koska turhaa se on kahta viikkoa pitää joitain muita verhoja. Toisaalta jouluverhotkin saan laitettua vasta ensi viikolla jos sittenkään ehdin, koska remontin jäljiltä ikkunat on todella likaiset ja ne pitäis tässä joku päivä pestä. Saa nähä millon saan aikaseks, teenkö vain kaikkea turhaa, enkä ollenkaan siivoile vaikka pitäis.

Kävin tässä yks päivä kaupungilla ja ostin sellaset tosi ihanat pussukat, joissa oli sisällä kaikkea kivaa jouluun liittyvää. Voisin kuvaa jossain välissä niiden sisällöstä pistää. Ostin myös ihanan fleecehuovan, beigen, jossa oli poron kuvia. :)


Tänään sain jopa istutettua amarylikset, saa nähdä miten käy. Kasvaako ne ja jos kasvaa niin milloin. :D


Toisesta tulee siis valkoinen ja toisesta valko-punainen, kuten tuolla aikaisemmassa postauksessa kuvia laitoinkin.
Pitää etsiä tuolle pienemmälle sipulille vähän jouluisampi ruukku tai koristella se värillisellä sellofaanilla tai sen tapaisella.

Oon suunnitellu, että laittaisin meidän etupihalle sellasen ihanan joulusen asetelman. Laittaisin siihen sypressin, lypsyjakkaran ja sen päälle tallilyhdyn ja siihen viereen keraamisen tontun, joka pitää lyhtyä. Ja jos saan aikaseks, niin sen poron, jonka teen niistä koivunoksista. Tällanen on suunnitelma, nyt vain pitää löytää sellanen ihana vanhanaikanen lypsyjakkara.

Osallistuin muuten aivan ihanaan jouluvaihtoon. Ilmottautua voi 14.11 asti, käykääpäs kattomassa.

Tuossa alempana on tekstiä tuosta Joulukalenterista, jos kiinnostaa ja innostuu, niin laittakaapas viestiä. :)

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon!!!Arpaonni suosi sinua ja voitit blogissani muutaman piparikakku kynttilän.laitatko sähköpostiin osoitteesi niin saan kyttilät matkaan.
    paivi.lepomaki@jippii.fi

    VastaaPoista
  2. vau mahtavaa!! ikinä en oo missään arvonnoissa voittanu.. :DD

    VastaaPoista