perjantai 14. marraskuuta 2014

Keittiöinspis

Keittiöön olemme suunnitelleet valkoisia kaappeja ja runkoa, tumman harmaata/mustaa tasoa ja taustalevyksi vaalean harmaata taustaa. Keittiönkaapeissa on peilikuvio, kuten monessa noista kuvissakin on. Haluaisin myös lasikaappeja, mutta sitä asiaa vielä mietitään.

Kävimme keskiviikkona katselemassa keittiöön ja muihinkin huoneisiin kaappeja ja saamme ensi viikon lopulla hintatarjousta ja kuvia/suunnitelmia keittiöstä. 

Tässä muutamia kuvia, jotka inspiroivat minua ja joiden tyylistä keittiötä itsekkin haluaisin. Katsotaan minkälaisia suunnitelmia keittiöstä saamme. Odotan jo innolla!


Kuva täältä

Kuva täältä

Kuva täältä

Kuva täältä

Kuva täältä

Kuva täältä

Kuva täältä

Kuva täältä

Kuvat täältä

- Hannemari

5 kommenttia:

 1. Tällasen tyyppinen keittiö on kans kohteena meillä, etenkin 3 ja 6 on kivat. Mutta laatikoilla, alakaapit ei saa kiitosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tulee kans laatikoilla, paljon kätevämpiä. :) Onko teilläkin taloprojekti meneillään? Mitäs muuten kuuluupi, kun ei blogimaailmassa oo kuulunu. :D

   Poista
  2. Joo, poikakaverin kotitalo on täydes remontis, suunnilleen kaikki uusiks, paitsi ulkoseinät ja katto (katto vaihtuu ens kesänä ja toivon talon värinkin muuttuvan.) On pitänyt kirjoittaa blogia, mutta jotenkin aina kiire. Yrittäjyyttä ja sen sellaista. Heh, tänään kokosin Cross trainerin, vartti meni, nyt tauko, ja uusiks. Ei ole syytä olla liikkumatta, kun ulkona pimeätä ja märkää.

   Poista
  3. Joo ei sitä aikaa helposti löydy kyllä itseltäkään, mutta piti johonki saada taas kirjotella omia ideoita ja ajatuksia. :)

   Tuntuu kyllä välillä, ettei aika riitä mihinkään muuhun, ku on työt, rakentaminen ja treenit :D

   Poista
 2. Olethan Ihana Joulu-ryhmässä Facebookissa? Tuli vain mieleen, kun olet jouluhöpsö (kuten minäkin :)

  VastaaPoista