sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Tuurissa ostoksilla..

Kävimme poikaystävän ja anopin kanssa viikko sitten lauantaina Tuurissa ja täytyy sanoa, että reissu oli kyllä pitkä. Kiersimme poikaystäväni kanssa kahdestaan kauppaa ja anoppi meni omia teitä. Kun itse olimme jonottaneet kassalla puoli tuntia ja menimme kahville, soitimme anopille. Anoppi ei vielä ollut edes kassajonossa, vaan oli vielä elektroniikkapuolella viimeisiä ostoksia tekemässä. Lopulta hänkin pääsi kassalle ja joutui jonottamaan KAKSI TUNTIA!!! Luit aivan oikein. Hän jonotti liki kaksi tuntia yhdessä kassajonossa. Kirosin kyllä jo valitsemaamme viikonloppua, koska sehän oli veronpalautuksien jälkeinen lauantai ja tiesimme, että väkeä on liikenteessä. En kuitenkaan ajatellut, että noinkin kauan menisi jonottamiseen.

Selvisimme kuitenkin elävinä tuosta ostosh******stä ja kyllähän se reissu kuitenkin ihan mukava olikin. Ja ostettavaakin löytyi. Kaikkea pientä ja vähän isompaakin.

Muumi Muutto-sarjaan kuuluva isompi purkki

Pienempi lasinen muumilautanen, jossa Haisulin kuva
Isompi lasinen muumilautanen, jossa kuvassa Pikku Myy
Ostin myös tangle teezerin, uuden kännykkä-/rahapussukan, joululahjoja ja joulukarkkeja. Niin ja ostinhan minä uuden kakkuvuan ja pari käyttötavaraa (meikkejä ja hiustuotteita).
Anopilta sain käyttörahaa. Hän aamulla kysyi minulta ja avokilta, että haluammeko itse ostaa joululahjat vai ostaako hän. Sovittiin sitten, että itse katsotaan joululahjat. Tuo Muumipurkki ja pienenpi lasilautanen ovat siis anopilta joululahjat minulle.

Tällaisia ostoksia tuli tehtyä Tuurissa ja täytyy kyllä sanoa, että en kyllä sinne mene jouluhulinan keskelle enää toiste. Jos ensi vuonna vähän aikaisemmin marraskuun alkupuolella.

1 kommentti:

  1. Kävin joulukuun 23. päivä, eikä silloinkaan kovin yksin tarvinnut olla, mutta ei kauaa jonossakaan oltu, ja hyvin pääsi syömään. Veronpalautusten jälkeen ei kannata mennä eikä enää joulukuun viikonloppuina, paitsi sunnuntai-illat on kuulemma hiljasia, paikalliset kertoneet (:

    VastaaPoista