perjantai 6. joulukuuta 2013

6.luukku

Sain Tilda joulukalenterin kuudennesta luukusta ihanan avainnauhan.


Käytiin tänään tuolla lumisateessa kävelyllä katselemassa joulukalenterin luukkuja. Kokkolan vanhassakaupungissa asukkaat ovat jo useampana jouluna laittaneet ikkunaan kalenteriluukut, joihin sitten ilmestyy erilaisia koristeita luukun "avautuessa". Tänään kävimme katselemassa ensimmäiset kuusi luukkua. Kuvia en viitsinyt ottaa, koska tuo lumisade häiritsi sen verran. Lupaan ottaa kuvia joku toinen päivä sitten.

Oli ihanaa huomata, että moni muukin oli lähtenyt kävelylle lumisateesta huolimatta. Eteensä ei oikein pystynyt katsomaan kun lumihiutaleet lensi suoraa kasvoille ja silmiin. Kuitenkin kävelylenkillä pääsi ihanasti taas joulun tunnelmaan.

Huomenna tiedossa reissu Tuuriin Keskisen kyläkauppaan. Toivottavasti löytäisin joululahjat sieltä. Luultavasti puolet suomalaisista on samaa aikaa ostoksilla siellä, mutta en anna sen häiritä ja keskityn vain omien ostosten haalimiseen.

Mukavaa viikonloppua ja hyvää itsenäisyyspäivää jokaiselle!

2 kommenttia:

 1. Jos heti klo. 9 oot Tuurissa ollut, on siellä ehkä ollut rauhallisempaa, ekan puoli tuntia. Kävin siellä pai viikkoa sitten ja 9 ei ollut ruuhkaa. Toisaalta, onneks se on niiiin iso paikka, että pääsee sie kulkemaan joinkin kuinkin. (: Kivaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan tajuttomasti porukkaa. Oltiin 11 maissa Tuurissa ja kauppojen kiertelyyn meni pari-kolme tuntia. Käytävillä piti mennä vain virran mukana, koska sillon, ku pysähty, ei päässy enää liikkeelle. :D Kassajonosta selvittiin puolessa tunnissa, mutta anoppi tuli vähän myöhemmin kassalle ja joutu jonottamaan kaks tuntia. Siinä oliki sitte mukava ootella, ku ite oli ostokset jo tehny, mutta anoppi jumissa kassajonossa.

   Tainnu pari muutaki ihmistä saada veronpalautuksensa.. :D

   Poista