lauantai 8. lokakuuta 2011

napapiirin pikajuna

Oon tällä hetkellä yövuorossa töissä, nyt justiin on hiljanen hetki, joten ajattelin vähän jotain kirjotella tännekin. Kirjottelen "huomenna" sitten lisää, kun oon heränny.

Nyt olisi aika minunkin aloittaa tämä blogi jälleen, koska joulu alkaa jo olemaan lähellä. Hauska ajatella, että jotkut ihmiset kammoksuvat, jos joulua edes ajattelee syksyllä. Mutta minkäs sille voi, jos on jouluhulluus.<3

Katoin yövuorossa tuon Napapiirin pikajuna ja monessa kohtaa vaan meni kylmiä väreitä. Tykkään todella paljon tuosta elokuvasta ja oli se taas yhtä ihana. Alkaa joulu pikkuhiljaa tulemaan mieleen. Otan pikkuhiljaa kirjat ja lehdet esille ja alan miettimään uusia inspiraatioita tulevalle joululle. Toivottavasti tämä joulu sujuisi vähän paremmin kuin viime vuonna. Työt meni nimittäin yövuoroissa lukuun ottamatta joulupäivän ja tapaninpäivän välistä yötä.
Viime joulu ei tuntunut oikein kunnon joululta. Olisiko johtunut töistä vaiko uudesta asunnosta, johon en millään saanut jouluista tunnelmaa, en jouluvaloilla tai koristeilla. Jospa tänä jouluna olisi eri juttu. Toivotaan näin. Jos sitten ensi vuonna asuisi jo omassa asunnossa, jossa saisi aloittaa omat jouluperinteet ja tavat.<3

Sain "tänään" eli siis perjantaina Salaiselta jouluystävältä postia. Laitan huomenna kuvaa siitä mitä sain. Oli kyllä aivan ihana paketti. Rakastuin etenkin siihen heijastimeen minkä sain. Mutta siitä lisää sitten huomenna.

Olen myös mukana Tildan joulukalenterissa. Odotan jo innolla joulukuuta, koska en aikaisemmin ole ollut tildan kalenterissa mukana. Itselläni on hieman vaiheessa vielä kalenteri, mutta onhan vielä tämä kuu ja ensi kuutakin kalenterin tekoon. Suurin osa luukuista on jo hankittu, mutta ompelukset ovat vielä alulla. Mutta tässä kun vapaat alkavat öitten jälkeen, alan niitä tekemään.

Kuvia ei nyt tähän tekstiin tullut, mutta ensi tekstissä sitten. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti